AK Maandelijkse samenvatting: december 2018

Avontuurlijke Kate bestaat uit gelieerde links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

En zo is 2018 voorbij. December was echter een geweldige manier om het te beëindigen. Ik heb veel van mijn tijd in New York doorgebracht met een paar Quickie -reizen naar Texas en Massachusetts door middel van Connecticut, en langere tijd in de massa tijdens Kerstmis.

Elk jaar probeer ik mijn laatste artikelen van het jaar vroeg uit te schakelen, zodat ik achterover kan leunen – en ik ben blij dat ik het dit jaar heb uitgetrokken. En jaarlijks blijf ik off -service -e -mail tussen kerstavond en oude jaar. (Hoewel ik op 24 december één dringend persverzoek kreeg met een vervaldatum van 28 december – wie doet dat?)

Dit is wat ik in december heb gedaan.

Bestemmingen bezocht

New York, New York

Wilmington, Reading, Lynn en Newburyport, Massachusetts

Stratford en Ansonia, Connecticut

Dallas, Texas

Hoogtepunten

Een reis naar Dallas en een onvergetelijk concert. En het nog beter maken was dat mijn vriend Alexa uit New Hampshire vloog om met me mee te doen! Mijn laatste evenement met Chase was dit jaar bijwonen van het concert van een bepaalde legendarische Britse singer-songwriter-weet je, degene met de zonnebril en de gekke pakken. Het evenement omvatte vooraf een cocktailreceptie en een privébox bij het concert, dat zo swank was en zo’n luxueuze manier om de uitvoering te ervaren. Binnenkort veel meer over dit evenement.

Ik ben blij dat we tijd hebben gemaakt om ook een beetje Dallas te verkennen, zoals we geen van beiden eerder waren geweest. Dankzij uw suggesties gingen we naar de Deep Ellum -buurt en hadden we barbecue in Pecan Lodge gevolgd door taart op Emporium -taarten. We gingen ook uit voor wat Tex-Mex en kregen wat gesmolten queso. Allemaal heerlijk! Qua toerisme hebben we een kijkje genomen in het zesde verdieping museum in Dealey Plaza, het museum gewijd aan de moord op JFK. Het is in het eigenlijke gebouw waar Lee Harvey Oswald JFK heeft neergeschoten en je het raam kunt zien. Sterk aanbevolen als u Dallas uitcheckt.

Gasten op een geweldige podcast. Gevaar! Kampioen Austin Rogers (ook bekend als de humoristische barman) nodigde me uit om op zijn podcast te zijn, veel om te leren met Austin Rogers. Elke week duikt hij in een nieuw onderwerp en we spraken over Solo Female Travel. Ik hou van dit interview – het was leuk met zoveel geklets. Je kunt het hier of op Spotify hier naar Apple Podcasts luisteren.

Kerstmis thuis doorbrengen. Het was een geweldige en ontspannende kerst-veel downtime, film kijken, witte wijn drinken, koken en tijd doorbrengen met directe familie, uitgebreide familie en vrienden.

Voor het eerst deelnemen aan Reddit Secret Santa. Ik ben al lang een Redditor, maar dit was mijn eerste keer dat ik deelnam aan Secret Santa, waar je een cadeau naar een willekeurig persoon stuurde. (Bill Gates en Snoop Dogg zijn enkele van de beroemdheden die deelnemen!) Ik had plezier bij het samenstellen van een cadeau voor mijn geschender, en mijn kerstman stuurde me twee boeken die precies mijn stijl zijn.

Het Points Person Awards Gala. Voor het eerst gooide de Points-persoon een prijsuitreiking en ik was blij met hoe high-end het was. Het was een zwart-tie gala in het onverschrokken zee-, lucht- en ruimtemuseum. Bebe Rexha uitgevoerd. Kapitein Sullenberger kreeg een prijs. Nobelprijswinnaar Leymah GwoBee bewoog ons met haar woorden. Gekke hoeveelheden geld werden gedoneerd aan een goed doel. Er waren DJ’s, feesten, open bar, de hele negen meter.

Ik bracht mijn vriend Anna als mijn date en tonnen van onze blogger -vrienden waren er ook. Een goede tijd van iedereen? VEEL zeker.

Het vieren van de babydouche van een vriend in Massachusetts. Ja, tante Kate zal binnenkort nog een babyvriend hebben om op te daden! Ik ben ongelooflijk extatisch voor mijn vriend om moeder te zijn.

Amusant, mijn drie beste vrienden en ik namen een glamourfoto met jazzhanden, wat we periodiek hebben gedaan, rekening houdend met die middelbare school. Tijdens de laatste babydouche afgelopen voorjaar droegen we vier van ons allemaal heldere en opgetogen kleuren. Op deze waren we allemaal in zwart en grijs gekleed – het zag eruit als een verrassend feestelijke begrafenis!

Een Antarctica -reünie in New York. Mijn vriend Kirsty (die een paar maanden geleden van Australië naar New York verhuisde) en ik ontmoette onze vriend Leo uit Brazilië, die stopte voor het weekend op weg naar Californië voor een servicetrip. Het was zo geweldig om weer rond te hangen. Ik heb het gevoel dat ik mijn Antarctica -vrienden keer op keer ga zien!

De nieuwe kinderen van mijn vriend ontmoeten. Een paar maanden geleden begonnen mijn vriend en haar man het proces van het aannemen van vier broers en zussen van het pleegzorgsysteem. Ik heb hun verhaal nauwlettend gevolgd – ooit gezien het lezen van het memoires van Nia Vardalos meteen jaren geleden, ben ik geïnteresseerd in verhalen over het adopteren van pleegzorg. Het is heel anders dan hoe de media het weergeven.

Deze maand heb ik twee van de kinderen ontmoet. En ze zijn geweldig. Maar nog beter was het zien van mijn vriend als een moeder, en ze is er een natuurlijk in. Mijn hart is vol geluk zieninnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post