Gekke hostelverhalen van de weg!

Ik heb de afgelopen 14 jaar zoiets als duizend nachten doorgebracht in hostels. In die tijd heb ik-evenals gedaan-wat cray-gekke shit gezien. (Vooral toen ik jonger was – nu heb ik zoiets van: “Eh, ik geloof dat ik vroeg naar bed ga. Het is 21.00 uur!”)

Vandaag wil ik een paar van die wilde verhalen met je delen.

Ik deel niet vaak veel van de wellustige dingen die ik doe of ervaar, omdat mijn moeder en papa mijn blog hebben bekeken, maar omdat mijn huishouden geen klanten zijn, kan ik hier vrij delen! Hier zijn een paar van de …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit artikel is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt tot Perk -blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, t-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen goedkoper te maken, maar u helpt ons het diepgaande reismateriaal waar u van houdt te blijven produceren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit artikel (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u zich dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post