Je kunt niet winnen als je niet speelt

voor het laatst bijgewerkt: 8/1/20 | 1 augustus 2020

Terugkijkend, waar ik het meest in gedachten over het werk van de werkstation houd, was de uiterste verveling. Voordat ik begon met reizen, werkte ik in Healthcare Facility Administration: allereerste in intramurale hulp (ik was de persoon die individuele huishoudens begroette toen ze op de eenheden kwamen) en toen in het administratiekantoor van de afdeling Chirurgische behandeling.

Er waren vijf mensen in mijn kantoor (allemaal ouder dan ik). Ik hielp een van de dokter’s en daar was meestal niet veel werk, dus ik bracht veel van mijn dagen op MySpace en Friendster door of het lezen van het nieuws.

En toen ik terugkwam van mijn allereerste reis in 2008 en terugkeerde naar de World of Healthcare Facility Administration, was het de verveling en een grote hoeveelheid downtime die me ertoe bracht een reisblog te produceren.

Destijds voelde elke dag hetzelfde. Ik voelde me zowel oud als ongeïnspireerd.

“Wat doe ik verkeerd?” Ik zou me afvragen. “Ik werk tenslotte, ga naar de sportschool, ga in het weekend uit en heb goede goede vrienden en hobby’s. Is dit niet de Amerikaanse droom? ”

Maar er ontbrak iets. Een stukje van de puzzel was er niet. Ik voelde me als de persoon van de Motion Picture Office -ruimte. Mijn moeder gebruikte om te verklaren dat het was sinds ik een taak had waar ik niet van hield. Toen ik een passie ontdekte, “zou werk veel meer zijn dan werk.”

Het bleek dat ze gelijk had.

Maar ik sta niet in het concept dat “je je passie kunt ontdekken” door zowel met een pen als papier te gaan zitten en te denken: “Ok, ik ga mijn enthousiasme samenstellen en dat gewoon doen . ”

Ik geloof dat je je passie tegenkomt.

Je gaat zo goed als online leven, evenals dan, op een dag, realiseer je: “Dit ding … dit wat ik nu doe … is het ding dat mijn het meest oplicht.”

Jaren geleden begreep ik een vrouw in Thailand wiens oom extreem ziek werd. Hij was in de zorginstelling in Bangkok, en we wisten allemaal niet zeker of hij het zou redden.

Mijn vriend, een voormalige reclamemanager van NYC, besefte terwijl ze voor haar oom zorgde, waar ze gepassioneerd over was. Toen haar reis voorbij was, in plaats van terug te gaan naar haar oude baan, ging ze naar de instelling om uiteindelijk verpleegster te worden.

Mijn goede vriend Matt kwam onlangs in tuinieren. Hij evenals zijn andere helft zoals het kweken van hun eigen voedsel. Met elk nieuw seizoen ontdekt hij zichzelf veel meer aangetrokken tot landbouwproblemen, landgebruik en tuinieren, evenals minder nadenken over zijn wetgevingspraktijk. Zozeer zelfs dat, nadat zijn andere helft haar doctoraat heeft voltooid, ze proberen een stad te vinden voor haar om te laten zien waar ze een boerderij kunnen krijgen en hij kan uiteindelijk een boer worden.

Het exact hetzelfde kwam bij me op.

Toen ik eerst voor het eerst begon te reizen, geloofde iedereen dat ik gek was omdat ik de Amerikaanse droom had opgeleverd. Ik had echter ontdekt dat de Amerikaanse droom niet in vorm bij mij was. Ik was een cirkel die in vorm probeerde in een vierkant gat te proberen.

Toen ik eenmaal begon te reizen, ontdekte ik dat waar ik voor leefde was reizen.

Hoewel er veel mensen zijn die in orde zijn met kantoorwerk van 9 tot 5, ben ik niet een van die mensen.

Pas toen ik uit mijn comfortzone kwam en het leven begon te leven, ontdekte ik wat mijn vuur verlichtte.

Als je ontevreden bent of je leven wegstroomt, maar je wilt fantastische dingen, moet je een verandering aanbrengen.

Je moet daarheen gaan.

Je kunt het spel van het leven niet winnen als je het niet speelt.

Zittend in huis genieten van Netflix gaat niets aan wijziging. Je zult niet afvallen als je niet traint. Je zult mensen niet tevreden stellen als je thuis blijft. Je zult je partner niet ontdekken als je nooit op een date gaat. Je zult nooit begrijpen of je veel meer kunt doen als je jezelf niet pusht.

Je moet dingen doen, hobby’s hebben, evenals zoveel laten zien als de dans.

Het leven komt voor buiten je deur. Het is iets waaraan je moet deelnemen.

De dag dat ik stopte, was mijn taak de dag dat ik beter verhuisde om het leven te leiden dat ik wilde. Toen ik aan mijn blog begon, deed ik nog een stap vooruit.

Elke dag neem ik er nog een veel meer stap naar mijn geschikte leven – van het lezen van 10 minuten langer tot het koken van het diner tot het aanmelden voor boogschietlessen (de Hunger Games komen eraan), tot het ontdekken van precies hoe te tuinieren, om lid te worden van sociale clubs, Om de kogel te bijten en die betaalbare vlucht te boeken die ik heb gevonden.

Mijn leven gaat niet naar aanpassing tenzij ik het laat gebeuren.

De jouwe ook niet.

Er kan veel gebeuren wanneer je het spel van het leven speelt.

Maar je moet spelen.

Zelfs als je niet “je passie vindt”, zul je jezelf ontdekken. Je zult nieuwe dingen ontdekken om over na te denken, evenals nieuwe hobby’s waar je van houdt.

Dus stop met dagdromen. Uitgaan. Breng de gewenste wijzigingen aan.

Zelfs als het gewoon is door elke dag vijf minuten langer te lezen.

Kleine rimpelingen groeien uiteindelijk uit tot enorme golven.

Hoe u de wereld overreis op $ 50 per dag

Mijn New York Times erg populaire paperbackgids voor wereldreizen zal je exac laten zienTly hoe de kunst van het reizen te beheersen om ervoor te zorgen dat je van de gebaande paden komt, geld bespaart en een diepere reiservaring hebt. Het is uw A tot Z -planningsgids die de BBC de “Bijbel voor budgetplanreizigers” noemde.

Klik hier om nog veel meer te ontdekken en begin het vandaag te lezen!

Boek je reis: logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door Skyscanner te gebruiken. Het is mijn favoriete bladermotor, omdat deze zowel websites als luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoekt, zodat u altijd begrijpt dat geen steen ongemoeid blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de minst dure tarieven voor gasthouses en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering zal u beveiligen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is gedetailleerde beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vaak moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn het allerbeste in de klas en je kunt niet fout gaan met behulp van ze tijdens je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post