Backpacker opnieuw worden rond

Geplaatst: 13/06/2011 | 13 juni 2011

Ondanks mijn low-budget hostel reizen, is het lang geleden dat ik me echt een backpacker voelde.

Natuurlijk reis ik als een (meestal). Ik blijf in hostels. Ik eet goedkoop. Ik doe backpacker-stijl tours. Ik hang rond met andere backpackers. Ik heb me echter al lang niet meer als een backpacker gevoeld.

Voor een deel is het omdat ik niet hoef te reizen als een budgetbewuste backpacker, omdat ik geen eindig budgetplan heb voor mijn reis.

Ik heb een taak en kan daarom een ​​beetje meer gratis uitgaven zijn met mijn geld. Ik eet vaker uit op mooiere locaties. Ik blijf niet altijd in slaapzalen. Ik neem meer rondleidingen. Ik blijf soms in hotels. (Als ik met een budget reis, is het omdat ik dat wil, omdat ik niet van high-end reizen hou. Ik geloof dat het een verspilling is om geld uit te geven aan een elegante ruimte die je maar een paar uur ziet.)

En in tegenstelling tot de backpackers waarmee ik in hostels rondhang, heb ik verplichtingen en deadlines om me zorgen over te maken.

Ik moet deze website uitvoeren. Ik heb verhalen om te schrijven. Ik heb e -mails om op te reageren en zorgen om te antwoorden. Ik kan niet zomaar opstaan ​​en niets doen.

Ik ben gewoonlijk jaloers op de andere reizigers die ik bevredig om hun vermogen zo zorgeloos te zijn.

Ik heb mezelf aan het begin van dit jaar gegarandeerd dat ik minder tijd zou besteden aan werken en meer tijd aan reizen. Ik heb een aantal nevenprojecten beperkt, ik heb een paar mensen ingehuurd om me te helpen, evenals ik meer werk uitbesteed. Toch voel ik me nog steeds niet helemaal zorgeloos.

Tenminste pas vorige week.

Het verliezen van mijn paspoort veroorzaakte me veel problemen, maar het hield me vast in Amsterdam, een stad waar ik altijd naartoe ga voor een ‘vakantie’. Het is een locatie die ik nauwelijks werk doe.

En kosten langdurige tijd daar met exact dezelfde mensen in exact hetzelfde hostel, ontdekte ik om te ontspannen. Ik hield de computer gesloten en deed een extreem beetje werk. Naast de wereld eindigde niet toen ik vertraagde.

En hoewel het lang kostte om te ‘ontspannen’, tegen de tijd dat ik vorige week naar Griekenland vloog, voelde ik me terug naar mijn oude zelf. Terug naar de ongebroken, zorgeloze reiziger. Degene die in 2006 wegging om te reizen, niet te werken.

Het voelde geweldig om gewoon rond te hangen en gewoon te zijn.

Vaak voelt bloggen als een gigantische albatros om mijn nek. Aan de ene kant vind ik het echt leuk wat ik doe, evenals ik vooral van de e -mails die ik krijg van mensen die me vertellen dat mijn site hen heeft geholpen te reizen of uiteindelijk beïnvloed te zijn om te reizen.

Ik vind het leuk om te kunnen delen waar ik van hou. Ik vind het leuk om anderen te helpen. Ik hou ervan mensen met deze site te bevredigen.

(Een voorbeeld: ik ben momenteel in iOS met twee bezoekers die op precies dezelfde tijd in Athene zijn als ik.)

Om al deze redenen en meer, zou ik deze website of aanpassing nooit opleveren wat ik doe.

Maar aan de andere kant houd ik soms niet van wat ik doe. Ik maak niet zoveel persreizen, ik ga niet naar veel conferenties, en ik doe niet veel “zakelijke netwerken”, omdat ik gewoon wil reizen. Ik doe graag mijn eigen ding. Deze website is gedeeltelijk ontwikkeld om me gewoon te helpen een methode te ontdekken om meer te reizen.

Dat is echt alles wat ik wil.

Ik doe dit, omdat het iets is dat ik overal ter wereld kan doen.

Toch kijk ik op sommige dagen gewoon naar mijn computer en wil ik hem uit het raam gooien, mijn site schuiven en wegrennen naar de volgende stop op mijn reislijst. Ik wil me geen zorgen maken over de publicatie die moet worden geschreven, of de e -mails die moeten worden beantwoord.

Mijn leven is een constante trek tussen deze twee emoties.

En het is meestal waarom ik mensen nooit vertel wat ik doe. Ik schaam me er niet voor. Maar aan het einde van de dag wil ik gewoon nog een reiziger zijn.

Ik houd niet van de opmerkingen en zorgen, waaronder het vertellen van mensen wat ik doe. We spreken uiteindelijk over mij en hoe opmerkelijk mijn taak is gedurende 15 minuten, en vanaf dat moment ben ik de reisschrijver, niet de reiziger.

Ik ben enorm dankbaar dat ik het leven kan leiden dat ik leid. Ik ben extreem gelukkig. Ik vind het echter niet leuk om over mezelf te praten, maar ik vind het niet leuk om over mijn ‘baan’ te spreken.

En soms voel ik dat deze ‘baan’ een muur tussen mij produceert, evenals een zorgeloos bestaan.

Dat brengt me terug naar Amsterdam.

In Amsterdam was mijn computer gesloten. In Amsterdam was ik vele dagen gewoon de reiziger. Ik heb de “wat doe je thuis naar huis ontweken?” Zorg zo vaak als ik kon, hoe uiteindelijk ik het uiteindelijk gewoon laat verspreiden.

Ik had echter de reactie op een methode die ik nog niet eerder had. Ik verklaarde wat ik deed, ik reageerde op een paar vragen, evenals toen ging ik gewoon verder. Door het gesprek niet te laten eindigen, werd ik 20 minuten over hoe opmerkelijk een taak die ik heb precies, ik kon het niet ontwikkelen.

Daarna was ik gewoon een backpacker met een echt geweldige blog.

Ik verklaar vaak dat de verplichtingen die ons van de weg houden illusoir zijn. Als we ze neerzetten, zijn ze weg. Uw rekeningen, baan, auto en thuis zijn verdwenenWanneer je ze gewoon uit de weg duwt.

In Amsterdam legde ik mijn eigen last vast. In mijn gedachten had ik deze taak die me ervan weerhield een zorgeloze reiziger te zijn. Het weerhield me ervan de reiziger te zijn die ik wil zijn – degene die gewoon geniet van het moment, geen zorgen over e -mail.

Toch was het allemaal in mijn gedachten.

Het enige dat me tegenhield, was ik, niet een illusoire verantwoordelijkheid. Door mijn last te hebben, heb ik het vrijgelaten. Ik heb het niet meer laten bezitten. Ik stop met het laten vasthouden.

En daarbij ben ik opnieuw de backpacker geworden die ik altijd wilde zijn.

Hoe u de wereld overreis op $ 50 per dag

Mijn New York Times, zeer populaire paperbackgids voor wereldreizen, leert je precies hoe je de kunst van het reizen kunt beheersen om ervoor te zorgen dat je van de gebaande paden komt, geld bespaart en een diepere reiservaring hebt. Het is uw A tot Z -planningsgids die de BBC de “Bijbel voor budgetplanreizigers” noemde.

Klik hier om meer te ontdekken en begin het vandaag te lezen!

Boek je reis: logistieke tips en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door Skyscanner te gebruiken. Het is mijn favoriete bladermotor, omdat deze zowel websites als luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoekt, zodat je altijd begrijpt dat er geen steen ongemoeid blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de goedkoopste tarieven voor gasthouses en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering beschermt u tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is een uitgebreide beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vele malen moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn het allerbeste in de klas en je kunt niet fout gaan met behulp van ze tijdens je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post