Het verhaal achter het verhaal: “Waarom ik nooit terugga naar Vietnam”

in 2010, heb ik een publicatie gecomponeerd met de naam “Waarom ik nooit teruggaat naar Vietnam.” Ik dacht, dacht ik, het nemen van zo’n stevige en ongunstige houding, zou webverkeer produceren en mijn site helpen groeien en nieuwe abonnees krijgen.

En, jongen, deed het ooit!

In feite ging de publicatie viral.

Kranten in Vietnam hebben er redacties over samengesteld. De toeristische priester reageerde erop. Reisschrijvers, van gesplitste meningen, hebben erover samengesteld. BBC Radio heeft me geïnterviewd. Mijn inbox werd overspoeld met opmerkingen van alle kanten.

Het heeft een shitst geactiveerd …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang geeft tot beloning blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen veel voordelen om je reizen goedkoper te maken, maar je helpt ons de diepgaande reisinhoud waar je van houdt te blijven produceren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post