AK Maandelijkse samenvatting: januari 2019

Avontuurlijke Kate bestaat uit gelieerde links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Sommige maanden hebben het gevoel dat ze in een flits voorbijgaan. Deze maand was lang. Zo lang dat ik moest blijven controleren en ervoor moest zorgen dat ik geen samenvatting heb gemist.

Mijn reis van een week naar Mexico was ongetwijfeld een groot deel van de maand, maar ik kwam ook in een zeer drukke netwerkweek en veel meer veel meer goede tijden terug in New York.

Bestemmingen bezocht

New York, New York

Holbox en Mérida, Mexico

Hoogtepunten

Een prachtige reis naar Mexico. Deze reis was het beste – in sommige opzichten was het de beste reis die ik in lange tijd heb gemaakt. Slechts een week lang, ontsnapt aan de kou voor warmte, naar nieuwe bestemmingen in een bekend land, een mix van strand en stad, genietend van een van mijn favoriete keukens, het zien van oude vrienden en het maken van nieuwe. Het was het beste in zijn eenvoud.

Holbox is een van mijn nieuwe favoriete eilanden ter wereld. Het heeft zo’n koude sfeer, het is gemakkelijk om te komen, maar niet te ontwikkeld, en Casa Sandra is een van mijn favoriete boetiekhotels ooit.

Mérida was ook erg leuk. Ik verbleef bij mijn vriend Nathan, ook bekend als Foodie Flashpacker, en hij nam me mee naar heel veel geweldige restaurants in de hele stad! Er is tegenwoordig een geweldige Little Travel Blogger Community in Mérida, en ik vind het geweldig hoe achterover de stad achterover zich voelt. Ik weet zeker dat ik terug ben voor meer.

Een geweldige reisshow van IMM en New York Times. Dit is een van mijn favoriete weken van het jaar omdat het is wanneer al mijn vrienden op mijn stad afdalen! Ik organiseer altijd iemand, en dit jaar heb ik mijn vriend Jeremy ontvangen om de droom te leven en de burgh te ontdekken. IMM is mijn favoriete netwerkevenement van het jaar en ik ontmoette ongeveer 30 verschillende reismerken. Ik ben echt dolblij over mijn reisplannen voor 2019 – ik ben van plan zulke geweldige reizen. Eén aanwijzing: Canada.

Op de industriële dag op de New York Times Travel Show, sprak ik voor het derde jaar op rij over de toekomst van het reismedia -panel en kreeg ik daarna veel geweldige complimenten.

En omdat alle bloggers in de stad waren, hadden we veel geweldige avonden. Het beste van alles was ons laatste feest met alleen bloggers waar we eindelijk konden rondhangen en inhalen zonder onder druk te staan om te netwerken en verbindingen te maken.

Een storm koken met mijn instant pot. Mijn vader heeft me er een voor me gekregen en ik raakte er meteen geobsedeerd door. Zoveel dat ik bijna niet iets wil koken als ik het niet in mijn instant pot kan doen!

Ik heb Indiase gerechten, risotto, stoofschotels, chili, rijst, hardgekookte eieren gemaakt, allemaal in de fractie van de tijd die nodig is om iets regelmatig te maken. Je moet er een krijgen! Vervolgens wil ik enkele Koreaanse recepten aanpakken, een zuivelvrije risotto met eendenvet in plaats van boter, en … ik moet het toegeven … mac en kaas.

Een spannende tijd in de politiek. Het was inspirerend om te zien dat veel badass -vrouwen voor het eerst in het Congres gezworen, en het was opwindend, zodat veel geweldige mensen hun kandidatuur voor president aankondigen in 2020. Dit is de eerste keer dat ik dat 2004 heeft begaan dat ik niet heb begaan Aan een kandidaat onmiddellijk, dus het is geweldig om mijn tijd te nemen om te kiezen wie te ondersteunen. Als ik echter een gokvrouw was, zou ik mijn geld op Kamala Harris plaatsen om de primaire te winnen. Ik denk dat zij degene is om te verslaan. We zullen zien hoe dat naar buiten wordt.

Genieten van het leven in de beste stad ter wereld. Ik heb voor het eerst op sommige plaatsen een kijkje genomen, zoals Industry City (en de avocaderia), restaurant nr. 7 met zijn populaire broccoli -taco’s, de Whitney en zijn Andy Warhol -tentoonstelling, en de Felix Coffeeshop, die eruit ziet alsof het recht uit staat uit Een Wes Anderson -film.

Uitdagingen

Een vriend verliezen. Zie in Memoriam onderaan dit bericht voor veel meer daarover. Al het andere dat deze maand is gebeurd verbleekt in vergelijking.

Voedselvergiftiging. Ik zeg graag dat ik een gietijzeren maag heb-in al die jaren van reizen ben ik slechts twee keer ziek geworden van eten. Eenmaal in Cambodja en eenmaal in Thailand, beide binnen een maand na elkaar in 2013.

Toen kwam Mexico, en ik weet precies waar ik het heb – een klein restaurant op de luchthaven van Mexico City dat er verschrikkelijk uitzag, maar ze hadden Chilaquiles op het menu, en ik wilde echt Chilaquiles. De ober bracht ze naar me toe en ze zagen er niet goed uit – ze zagen er in de magnetron uit en de kip was lauw. Maar ze waren er, dus ik at ze. En ik betaalde een substantiële prijs. (Ik weet dat dit de plek was omdat Nathan en ik in de voorgaande 24 uur hetzelfde voedsel aten en hij goed was.)

Ik ben net opgelucht dat de gastro -intestinale zuivering pas in de ochtend nadat ik thuiskwam, waar ik het kon omgaan in de privacy van mijn appartement. Gelukkig duurde het niet lang en voelde ik me tegen de avond veel beter.

Meest populaire post

Hoe u in 2019 minder een reizende klootzak kunt zijn – er zijn veel manieren waarop we het allemaal beter kunnen doen, waaronder ikzelf. Dit is hoe we aan de slag gaan.

Andere berichten

De grootste fouten die vrouwelijke ondernemers maken – thnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post