Update#1 van Tulum, Mexico

Groeten van Tulum! Ik ben hier nu ongeveer een week geweest en ik wilde mijn ervaring tot nu toe delen!

Afgelopen zaterdag vloog ik hierheen vanuit Austin (Southwest heeft een directe vlucht). Dit was mijn eerste internationale vlucht, gezien het feit dat Covid begon en ik een beetje nerveus was, vooral omdat mensen vies zijn en normaal gesproken een angstig persoon ben. Moderne vliegtuigluchtfilters nemen virussen uit en de lucht wordt regelmatig gerecirculeerd met frisse lucht van buitenaf. Daar was ik niet bezorgd over. Ik was angstig Abo …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot voordeel van blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen betaalbaarder te maken, maar je helpt ons om de grondige reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere fantastische voordelen, neem dan deel aan Nomadic Matt Plus en begin vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post