10 Topideeën voor het maken van een hamburger

Hoe te koken Een hamburger moet gemakkelijk zijn, toch? Burger Patty, Hot Pan, Cook. Maar er zijn weinig extra ideeën – plus hoe je je hamburger construeert – die mensen missen. Hier zijn mijn top 10 ideeën om een ​​beste hamburger te koken.

Er gaat niets boven een perfect gekookte hamburger. Ik droom nog steeds over een hamburger die ik in LA had – het is nog steeds nummer 1 op mijn top 10 hamburgerlijst, maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Je hamburgers thuis koken gaat helemaal over oefenen, en het is één ding dat ik echt niet meer erg vind! Dankzij mijn meedogenloze repetities kan ik je nu wat goed bewogen trucs brengen die je zelfgemaakte hamburger naar het volgende niveau brengen!

Mijn 10 ideeën om een ​​hamburger te maken – perfect!

1. Gebruik altijd de beste broodjes – het gaat altijd om het broodje. Brioche is mijn geliefde omdat ze erg zacht maar duurzaam zijn. Maar veel belangrijk, zorg ervoor dat het broodje en de hamburger passen. Er is niets erger dan een patty die uitpuilt of wordt overspoeld door het brood.

2. Er bestaat niet zoiets als te veel augurken.

3. Voeg altijd kaas toe. Het is zo simpel. Het helpt ook de hamburger patty bij elkaar te houden en fungeert als een soort lijm wanneer je aan het bouwen bent.

4. Bevestig je broodjes! Dit is een idee dat ik kreeg van Gordon Ramsey, wiens hamburgers ook in onze top 10 -hamburgerlijst staan. Met andere woorden, laat de Patty niet rechtstreeks op het brood zitten. Het heeft een laag salade, saus, augurken of kaas nodig om te voorkomen dat het brood vochtig wordt.

5. Een sprenkel van zout op het oppervlak van de hamburger voordat je het omdraait, dan zal een snelle pers ertoe leiden dat het sap op de pan karameliseren en een heerlijke korst op de pasteitje creëren. Dit wordt de Maillard -reactie genoemd. zoek het op!

6. Wees op uw hoede voor tomaten. Het is hun sap dat normaal gesproken overmatige druppage veroorzaakt.

7. Als je spek aan je hamburger gaat toevoegen, overweeg dan een motregen van ahornsiroop!

8. Kook je spek niet. Ik hou van knapperig spek als ontbijt, maar in een hamburger geeft het een harde ongerijmde (liefde dat woord) textuur.

9. Overweeg absoluut Jalapeños toe te voegen.

10. Zorg ervoor dat de kaas op de hamburger perfect mely is door het deksel op de pan te leggen.

Extra idee – ik gebruik geen extra olie in mijn pan. Er is genoeg in de Patty. Ik heb de hamburgerspits zelfs te veel gevonden als je extra olie gebruikt.

Als je probeert een aantal geweldige steun te vinden over hoe je je hamburger kunt koken en voor receptinspiratie, heb mijn vriend me dit ongelooflijke boek over hamburgers – hamburger gourmet – dat mijn kooktechniek heeft verbeterd, geen einde.

We hebben hier ook ons ​​eigen recept gedeeld voor onze Burger Patties Ideal!

Wat is je beste idee om hamburgers te maken? Heeft u een topidee of geliefde kookmethode? Vertel het ons in de reacties!

Afbeeldingen van MRS Romance met behulp van een Olympus OM-D E-M10-camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post