AK Maandelijkse samenvatting: april 2015

Avontuurlijke Kate bestaat uit gelieerde links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Het is hier de laatste tijd een beetje stil geweest op de blog, maar geloof me, er is een reden voor! Ik ben net klaar met het uitvoeren van mijn tweede excursie en ik heb de komende maanden veel bereikt. Ik dacht dat 26 jaar oud was (toen ik op mijn baan om de hele wereld te reizen) veel opwindend jaar ooit zou zijn, maar 30 jaar oud zou misschien nog beter zijn.

Hier is alles wat ik in april heb gedaan!

Bestemmingen bezocht

Lezen en Lynn, Massachusetts

Portland en Wells, Maine

El Tunco, El Salvador

Antigua, Panajachel, Jaibalito, San Marcos en San Pedro, Guatemala

Favoriete plekken

El Tunco. Die stad is zo leuk, het maakt me onophoudelijk giechelen. Het was net zo leuk de tweede keer.

San Pedro. Man, is het gemakkelijk om hier vast te zitten. Ongelooflijk goedkoop, mooie, tonnen backpacker -opties en lekker eten. Als de wifi maar beter was …

Portland. Wat een verrassing! Deze kleine stad heeft veel te doen, vooral als je graag eet en drinkt!

Hoogtepunten

Tour nummer twee! Ik dacht niet dat ik ooit net zoveel van een excursie zou houden als mijn eerste, maar oh mijn God was het zo leuk.

Het grootste hoogtepunt was verreweg een van de meest beste momenten van mijn leven: onze groep was in Antigua, Guatemala, en we dansten in een club. Er kwam een ​​nummer dat niemand van ons wist, maar we voelden de muziek sudderen en groeien en in Best Unison sprongen we op en lieten de beat beter vallen dan welke beat ooit in mijn leven ooit is gevallen.

Andere excursie -hoogtepunten? Te veel om te tellen. De nacht was er een gouden bier gesponsord feest op het strand in El Tunco en twee Salvadoran-broers vochten over me heen? De nacht dat we genoten van blikseminrichting op zee, terwijl felle lichten een griezelige hangende konijnen piñata verlichtten? De nacht dat we ons eigen dansfeest hadden en elk onze gekke kenmerkende bewegingen demonstreerden? De nacht dat we buiten zaten, wijn dronken en gefilmosofiseerd?

Deze excursie was puur geluk. We waren familie vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten.

Deze maand checkte ik ook Portland, Maine, voor het vrijgezellenfeest van mijn vriend Lisa. Ik was nog nooit eerder in Portland geweest en het was zo geweldig! We hebben alles geproefd, van witte wijn tot geest tot mede tot kombucha, hadden wat heerlijk eten (Duckfat is een must!) En gingen dansen. (Nachtleven in Portland is een soort van Faneuil Hall in Boston, maar het was nog steeds heel leuk!)

Mijn tijd thuis in Massachusetts was gehaast en toch stil-mijn bezoek van drie weken was gestructureerd rond veel familie-evenementen, en ik kreeg niet eens tijd om naar Boston te gaan, behalve tijdens de Women in Travel Summit.

Uitdagingen

Geen grote uitdagingen deze maand, en daarvoor ben ik dankbaar. Ik werd een paar dagen ziek in El Tunco, maar dat was niet zo erg als het had kunnen zijn.

We hadden ook een gebeurtenis in San Pedro, waar we in een regenbui aan de andere kant van de stad belandden en terug moesten kajakken in de regen … maar dat was niet zo erg!

Onze excursie -deelnemers deden het goed en hadden slechts kleine ziekten. Er werd een telefoon in het zwembad gevallen (helaas kon hij niet nieuw leven worden ingeblazen, zelfs niet na een paar dagen in rijst), en twee mensen verloren hun bagage een paar dagen (tenminste alles wat je nodig hebt in El Tunco is een jurk en een bikini !), Maar dat was zo erg als het kreeg.

Ik had helaas een tech hiccup – mijn Google Analytics -plug -in was willekeurig niet meer aan het werk en ik merkte een week niet op, wat aangeeft dat het een heleboel cijfers weggooit. Zucht.

Meest populaire post

Vijf vreemde en ongebruikelijke voordelen van solo -reizen – Holy Crap, was deze post populair! Misschien vanwege de seksspullen?

Andere berichten

De grootste fouten die nieuwe bloggers maken – of je nu een nieuwe blogger of een ervaren pro bent, in reizen of een andere niche, dit zijn fouten die je onmiddellijk wilt repareren.

Een beste dag in Playa El Tunco, El Salvador – ik ben gek op El Tunco, en dit is waarom.

Moet je een diva -beker gebruiken? – Dit bericht brak uit in het geschil in de opmerkingen.

Nieuws en aankondigingen

Ik was heel blij om deze maand in Vogue India te verschijnen als hun beste solo vrouwelijke reisblogger! In zwang zijn is een droom die uitkomt en iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik zou zien gebeuren!

Ik ben blij om aan te kondigen dat ik werd gekozen in het bestuur van de Professional Travel Bloggers ‘Association. Het bord van dit jaar is absoluut fantastisch, onze initiatieven zijn enorm en we zullen zoveel werk doen! Ik ben echt enthousiast over het volgende jaar.

Meest populaire foto op Instagram

Instagram is deze maand heet geweest! De heetste foto van allemaal? Dit schot van Lake Atitlan van het dek van Hotel Mikaso in San Pedro. Het weer kan een beetje hit of miss zijn bij Lake Atitlan in deze tijd van het jaar (u kunt het beste in januari of februari), maar dit was de mooiste dag die we zagen.

Volg me op Instagram of Snapchat – ik ben avonturouskate over beide – voor live updates van mijn reizen!

Wat ik deze maand lees

Na een luie mars ben ik teruggegaan naar lezen bij een funull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post