Life At Home, Deel 2: Boredom!

Ik heb de neiging om veel van gedachten te veranderen. Ik ben tenslotte een Tweeling. Mijn gesplitste persoonlijkheid is geschreven in de sterren!

Vorige maand schreef ik hoe ik het leuk vond om in Hermit -modus te zijn.

Nou, niet langer. Deze week snauwde ik.

Iets raakte me gewoon en ik realiseerde me: ik verveel me zo! Ik woon op mezelf. Ik heb geen huisdieren. Mijn leven is de dag van een onbeperkte Groundhog.

Begrijp me niet verkeerd. Ik hou van alle boeken die ik lees, het koken dat ik doe en het geld dat ik bespaar. Ik begon schaakklassen te volgen, en dat is leuk. Een…

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot Perk -blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen betaalbaarder te maken, maar je helpt ons om de grondige reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u zich dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post